Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί – Τι την προβληματίζει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε μέσω ανάρτησή της στο Instagram ότι είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί, «εκτός εάν είναι δύο» όπως λέει η ίδια.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει δύο γιους, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλαϊν. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι.

Στην ανάρτησή της, η διάσημη ποπ σταρ ανέφερε πως ενώ είχε χάσει βάρος πριν το ταξίδι της στο Μάουι, το ξαναπήρε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί. Ο σύντροφός της, Σαμ Ασγκάρι, της είπε ότι ίσως να είναι έγκυος, κάτι που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαίωσε με ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο έκανε.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μάλιστα, η 41χρονη σταρ “τρέλανε” του follower της καθώς αναφέρει πως η κοιλιά της μεγαλώνει πολύ γρήγορα και μπορεί “εκεί μέσα να είναι δύο μωρά”. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε και τον προβληματισμό της σχετικά με την εγκυμοσύνη της, καθώς δεν έχει καλές μνήμες από την προηγούμενη φορά που ήταν έγκυος καθώς την κυνηγούσαν συνέχεια οι παπαράτσι.

«Δεν θα βγαίνω και τόσο πολύ λόγω των παπαράτσι. Είναι δύσκολο, γιατί όταν ήμουν έγκυος είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό», έγραψε χαρακτηριστικά Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ