Big Brother: Δημοσιογράφος αποχώρησε από το στούντιο του ΣΚΑΪ σε ένδειξη διαμαρτυρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος της “Αυγής”, Ανδρέας Πετρόπουλος, αποχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το “Big Brother“, μετά τα χυδαία σχόλια παίκτη περί βιασμού.

“Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου, είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για αυτή την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες” είπε αρχικά ο δημοσιογράφος. “Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ ως συναδέλφους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να καταδικαστεί κι από εδώ και θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία” συνέχισε, έβγαλε το μικρόφωνο και έφυγε από το στούντιο.

“Κάνεις σόου τώρα για να αναπαραχθεί” είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ ο Δημήτρης Οικoνόμου είπε ότι η στάση του είναι προσβλητική για τους συναδέλφους του και τους καλεσμένους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ