Αυλαία για το “Final Four” με έναν εντυπωσιακό τελικό – ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία ρίχνει το talent show του ΑΝΤ1 «THE FINAL FOUR» όπου θα αναδειχθεί ο καλύτερος ερμηνευτής που συμμετείχε. Ο τελικός θα είναι ένα υπερθέαμα με εκλεκτούς καλεσμένους, ξεχωριστές παρουσίες και ιδιαίτερες ερμηνείες.

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης διεκδικούν τη μεγάλη νίκη που θα τους εξασφαλίσει το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη MINOS EMI UNIVERSAL και 50.000 ευρώ!

Στον τελικό οι τέσσερις φιναλίστ τραγουδούν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφασίζει σε ποιον από τους 4 θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτελούν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας. Η κριτική επιτροπή αποφασίζει τους νικητές των δύο μονομαχιών. Οι δύο νικητές αναμετριούνται στην τελευταία μονομαχία του show. Η κριτική επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του FINAL FOUR!

Καλεσμένη στον τελικό είναι η Πέγκυ Ζήνα που θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες της αλλά και το καινούριο τραγούδι «Μέσα μου κάτι έγινε» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τη Heaven Music. Η Πέγκυ Ζήνα, θα συνυπάρξει ερμηνευτικά με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση.

Επίσης, καλεσμένοι στον μεγάλο τελικό του «ΤΗΕ FINAL FOUR» είναι ο Ίαν Στρατής, που θα τραγουδήσει μαζί με τη Βαρβάρα Αργυρού και η Idra Kayne την οποία θα δούμε σε ντουέτο μαζί με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ