Αυλαία έριξαν οι “Αταίριαστοι” – Το ραντεβού για τη νέα σεζόν και οι αλλαγές λόγω Φαίης Σκορδά

Αυλαία έριξαν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν οι “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ. Χρήστος Κούτρας και τον Γιάννης Ντσούνος αποχαιρέτησαν το πρωί της Παρασκευής τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για τα τέλη Αυγούστου.

Στο κλείσιμο της εκπομπής οι δύο δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν μάλιστα πως τη νέα σεζόν αλλάζουν ώρα, χωρίς να αναφερθούν σε λεπτομέρειες. Η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και η ένταξή της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα. Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας στο φινάλε της εκπομπής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ