Αταίριαστοι: Η πρόσκληση στον Μουτσινά μετά το ποδαρικό με τα μπουρνούζια και η αντίδρασή του

Οι “Αταίριαστοι” ήταν δύο από τους “επισκέπτες” που είχε ο Νίκος Μουτσινάς στην πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ.

Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έκαναν ποδαρικό στην εκπομπή φορώντας… μπουρνούζια, προκειμένου να ευχηθούν καλή σεζόν στον παρουσιαστή.

Το πρωινό δίδυμο του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, φάνηκε να το ευχαριστήθηκε και θέλησε να ανταποδώσει την πρόσκληση.

“Eμείς πήγαμε, αυτός θα έρθει;” διερωτήθηκε ο Γιάννης Ντσούνος.

“Ποιος θα έρθει ο Μουτσινάς; Σιγά μην ξυπνήσει τέτοια ώρα να έρθει εδώ. Θα πάει στην Καινούργιου τη φίλη του” είπε ο Χρήστος Κούτρας.

“Ας πάει στη φίλη του, ας έρθει κι εδώ. Εμείς γιατί πήγαμε δηλαδή;” ανέφερε ο Γιάννης Ντσούνος. Την ώρα εκείνη στους τίτλους της εκπομπής έγραφε “Νικόλα σε περιμένουμε…”

αταίριαστοι μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” τους ευχαρίστησε για το πολύ ωραίο ποδαρικό,  λέγοντας: “Πρέπει κι εγώ να πάω. Πού είναι;”

“Α… είναι στο Φάληρο. Να πάω να το συνδυάσω και με έναν καφέ. Έχει θάλασσα να φύγω ευθεία…” είπε με το γνωστό του χιούμορ ο παρουσιαστής.

Στην πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με όσα είπε στο “Καλό Μεσημεράκι“. Κάποια στιγμή έκανε ένα stand up όπου αναφέρθηκε στην πανδημία και τα εμβόλια.

“Και τώρα που είπα πιστοποιητικό να πούμε τι ώραια, πάει πάρα πολύ καλά. Ο εμβολιασμός! Εδώ, όχι έξω. Στην Καρδίτσα, τώρα παίρνω μια περιοχή… Συγκεκριμένα να καταλάβεις, σε 6.000 κατοίκους έχουν γίνει -κοίτα πόσο μπροστά- 40.000 εμβολιασμοί” είπε και πρόσθεσε:

“Βέβαια, τρέχει ο Καρδιτσιώτης να το προλάβει το κακό. Λέει θα εμβολιάσω και τους άλλους που θα γεννηθούν. Κοιτάνε μπροστά! Αποκλείεται να είναι πλαστά τα πιστοποιητικά. Αυτά είναι βλακείες. Αυτό που σου λέω εγώ. Τα φιλιά μου στην Καρδίτσα… Και στην Κρήτη στέλνω φιλιά. Μπήκαν σ’ ένα γλέντι 25 άτομα με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Θεωρώ για την εξοικονόμηση χαρτιού, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση!” σημείωσε.

“Στην Πάτρα, ο αδελφός του γαμπρού -τι ωραίοι άνθρωποι που είναι, ούτε απάτη ούτε πιστοποιητικό, ούτε τίποτα- είχε covid, πήγε στον γάμο, ειλικρίνεια, σου λέει “δεν θα πω ψέματα, δεν θα πω τίποτα”. Στα εμβολιαστικά κέντρα θέλω να δω τι γίνεται” είπε στη συνέχεια και αστειεύτηκε με μία γυναίκα που πήγε να εμβολιαστεί και χάρηκε που γνώρισε τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.

“Θα μας τρελάνει το εμβόλιο. Αυτό το ξέρουμε, τουλάχιστον το πιο ευχάριστο είναι ότι είναι πραιρετικό, μπράβο συγχαρητήρια, δεν σου λέει κανείς, αν θες το κάνεις, αλλιώς έξω για φαΐ, κι ας χιονίζει, rapid, μαρκούτσι, από την τσέπη δύο την εβδομάδα, να ερθει να γινει ενα ο διάδρομος, καθόλο εκβιαστικό, μέσα δεν μπαίνεις, πρέπει να το δείχνεις, κάνουν μια προσπάθεια οι άνθρωποι, τι να κάνουν και αυτοί” επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη αναφορά δεν άρεσε σε κάποιους από τους τηλεθεατές, που έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους στο twitter.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ