«Άσε τον κόσμο πίσω»: Το νέο αποκαλυπτικό θρίλερ καταφθάνει στο Netflix – Δείτε το τελικό τρέιλερ

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ για το αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Άσε τον κόσμο πίσω» (Leave the World Behind), λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Η ταινία από τον Αμερικανό συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμ Εσμαΐλ είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρούμαν Αλάμ, το οποίο έχει βραβευτεί με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ.

Το «Άσε τον κόσμο πίσω», που κυκλοφόρησε πρώτα στις κινηματογραφικές αίθουσες και έλαβε εξαιρετικά θετικές κριτικές, αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που παλεύουν για την επιβίωσή τους έπειτα από ένα ανεξήγητο μπλακ άουτ. 

H σύνοψη της ταινίας

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ίθαν Χοκ υποδύονται την Αμάντα και τον Κλέι, μεσοαστούς Νεοϋορκέζους που μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά τους νοικιάζουν ένα πολυτελές Airbnb για διακοπές μιας εβδομάδας στο Λονγκ Άιλαντ, ένα σπίτι που περιγράφεται στο διαδίκτυο ως ένα όμορφο μέρος για να “αφήσουν τον κόσμο πίσω”.

Οι ειδυλλιακές διακοπές της οικογένειάς τους διαταράσσονται όταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σπιτιού G.H. Washington (Mahershala Ali) και η κόρη του Ruth (Myha’la Herrold) εμφανίζονται στην πόρτα, ζητώντας να τους αφήσουν να μπουν και να ζήσουν μαζί με τους μπερδεμένους ενοικιαστές τους, επειδή η Ανατολική Ακτή έχει πληγεί από ένα δυσοίωνο μπλακ άουτ που έχει ρίξει το διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν, αφήνοντας τους πάντες κυριολεκτικά στο σκοτάδι, καθώς εξελίσσεται ένα γεγονός τύπου Αρμαγεδδώνα.

Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 8 Δεκεμβρίου.

«Άσε τον κόσμο πίσω»: Δείτε το τελικό τρέιλερ

πηγή: FOXreport.gr

Παιχνιδόλεξο: Ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι 3 δύσκολες ελληνικές λέξεις; – Μόνο το 20% γνωρίζει

Το τηλεσκόπιο James Webb εντόπισε ένα παράξενο αντικείμενο «φάντασμα» – «Eίναι ένα πραγματικό τέρας»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ