Αρκαδία: Όσα αναφέρει ο μάρτυρας που βρήκε το αυτοκίνητο – Τι δείχνει βίντεο-ντοκουμέντο από τη φωτιά

Ο μάρτυρας που εντόπισε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου στο χωράφι που εργαζόταν, μίλησε στο «Τούνελ» για τα όσα αντίκρυσε, αλλά και για το τι πιστεύει πως έχει συμβεί στον συγχωριανό και φίλο του.

«Ερχόμουν με το τρακτέρ και είδα το αυτοκίνητο του Μπάμπη. Τον φώναξα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ήταν γύρω στις τρεις το μεσημέρι. Πληροφορήθηκα την επόμενη ημέρα για την εξαφάνιση από τον πατέρα του που ήρθε και τον έψαχνε σ’ εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Για το σενάριο να έχει φύγει ο φίλος του οικειοθελώς, είπε:

«Κανένας δε φεύγει μόνος του, υπάρχουν άτομα…».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήθελε κάποιος να τον βλάψει.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Έμαθα ότι ο πατέρας του έχει έναν αδελφό στην Αμερική και σκέφτομαι μήπως έφυγε για εκεί, αλλά τα χαρτιά του βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ήταν ένα εργατικό παιδί, δεν είχε οικονομικές δυσκολίες. Δεν ξέρω τι μπορεί να του έχει συμβεί».

Τι δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά

Το «Τούνελ», ερευνώντας σε βάθος την εξαφάνιση του Χαράλαμπου Ζιωτόπουλου που ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες μαζί με τον πατέρα του, εντόπισε και μίλησε με μάρτυρες.

Ο ιδιοκτήτης μίας καφετέριας του χωριού, αναφέρθηκε στο υλικό από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που έχει καταγράψει ένα όχημα την ώρα της φωτιάς.

«Υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί να περνάει ένα αυτοκίνητο με αναμμένα τα φώτα. Φαίνεται να φεύγει από τον δρόμο που ξέσπασε η φωτιά, εκεί που ήταν η αποθήκη και ξαφνικά τη δείχνει να γίνεται παρανάλωμα.

Ο Μπάμπης ήταν εδώ εκείνο το βράδυ και έφυγε ανήσυχος να δει τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε τον αγνοούμενο την ημέρα της εξαφάνισης.

«Τον είδα εκείνη την ημέρα που χάθηκε με το άλλο αυτοκίνητο που είχε, γύρω στις δέκα και μισή το πρωί, πριν τη διασταύρωση για Αθήνα σε μία στροφή. Ήταν μόνος του στο αμάξι.

Μπορεί να πήγαινε και σε κάποιο άλλο χωριό, δεν το γνωρίζω. Φοβόταν μήπως μπλέξει με τη φωτιά που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες νωρίτερα», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ