Άρης Πορτοσάλτε: Το σχόλιο για την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη και η ποιότητα

Στο σχόλιο που έκανε δημόσια ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 αναφέρθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου το πρωί της Δευτέρας.

“Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση” σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

“Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει” συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος τονίζοντας: “Δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητά του. Αυτό. Τίποτα άλλο”.

 

Γιώργος Καπουτζίδης: Αδελφή είμαι, αλλά είμαι καλή

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδελφή. Που αδελφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη ζωντανή μετάδοση του τελικού της Eurovision 2022, εκπλήσσοντας τους τηλεθεατές.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.