Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Γιατί επέλεξα τον ΑΝΤ1—Τι είπε για Λιάγκα και Σκορδά

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε για το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Με τον ΣΚΑΙ είχα μία ωραία συνεργασία και το γνωρίζουν ότι μου άρεσε πολύ το ζωντανό. Δεν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για όνομα του Θεού, είμαστε φίλοι και με τους δύο. Απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1. Είχαμε μια συνεργασία γύρω στα 8 χρόνια, γι’ αυτό επέλεξα τον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι είναι όλοι γνωστοί μου, όλα τα χρόνια που είχα φύγει βρισκόμασταν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή OPEN Weekend.

«Βεβαίως μίλησα με την Φαίη και τις ευχές μου της έδωσα και πάντα θα μιλάμε. Είναι δουλειά όχι επιλέγω τον έναν ή τον άλλον», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Εγώ στενοχωρήθηκα (για το τηλεοπτικό τους διαζύγιο) αλλά κάποιες φορές συμβαίνουν διάφορα πράγματα που αναγκάζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Τον αγαπώ τον Γιώργο και το ξέρει. Πιστεύω ότι είναι ο πιο παρεξηγημένος άνθρωπος της τηλεόρασης. Έχει χιούμορ, είναι ευαίσθητος, αγαπά τους ανθρώπους, είναι πιστός φίλος…» σημείωσε η αγαπημένη μαγείρισσα.

«Τα καλύτερα και για την Φαίη Σκορδά και θα της στείλω και μήνυμα. Καλή αρχή Φαίη μου, τα έχουμε πει και κατ’ ιδίαν. Το κανάλι σου σε αγαπά και σε στηρίζει και σε προστατεύει. Σ’ αγαπάμε όλοι εμείς. Να έχουμε μια ωραία σεζόν κι εγώ ό,τι λέω αυτό εννοώ και δεν κρύβω κάτι άλλο από πίσω» κατέληξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ