App-ογείωσε την καθημερινότητά σου!

Η καθημερινή συζήτηση που μας απασχολεί, έχει να κάνει με την τάση της αγοράς σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Πολλές φορές διακρίνουμε μια επιχειρηματική ευκαιρία χωρίς όμως να έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε ενεργά.

Όλοι μας έχουμε ακούσει ιστορίες επιτυχημένων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν το ίδιο γνώρισμα. Έβλεπαν τις εξελίξεις πριν τις δουν οι υπόλοιποι. Στις μέρες μας τα πράγματα είναι πιο απλά μιας και υπάρχουν τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία ώστε ο καθένας να τις γνωρίζει.

Η Τεχνολογία και συγκεκριμένα τα mobile & tablet applications αναπτύσσονται όσο ελάχιστοι κλάδοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών smartphones [πάνω από το 60 %] προτιμά πλοήγηση μέσω mobile & tablet applications!

Η CLICKGATE εξαπλώνεται με συνεργάτες σε κάθε Ελληνική πόλη και στο εξωτερικό. Αποτελεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την δική σας κερδοφόρα επιχείρηση και να μπείτε στην πιο ανερχόμενη αγορά.

Απαντήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος μας εδώ. Κρατείται σειρά προτεραιότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ