Απόψε… στο “Βράδυ”

Απόψε… στο “Βράδυ”

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο “Βράδυ” την διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μιλάει μεταξύ άλλων, για το καινούργιο σόου «Your Face Sounds Familiar», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:15 στον ΑΝΤ1, καθώς και για τη συμμετοχή της στην κριτική του επιτροπή.

 

 

Επίσης ανοίγει την καρδιά της στον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλάει για τη σχέση της με τους άντρες, για το πώς φαντάζεται τη μέρα του γάμου της, αλλά και για τους λόγους που δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο βήμα, για τη σχέση που είχε με την μητέρα της και το πώς αντιμετωπίζει το μεγάλο κενό που της άφησε ο πρόσφατος χαμός της.

 

 

Στη συνέχεια, ο Ρένος Χαραλαμπίδης συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και σχολιάζει τις πολλαπλές του ιδιότητες ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας. Αποκαλύπτει επίσης τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά και λεπτομέρειες για τη σχέση του με το αντίθετο φύλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ