Αποκαλύψεις Ζαχαρέα για το ντιμπέιτ: Η κατάρα του Τουταγχαμών και οι… καταστροφές των δημοσιογράφων

Ένα αστείο παρασκήνιο μοιράστηκε η δημοσιογράφος, Μάρα Ζαχαρέα για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος εκείνη την ημέρα οι περισσότεροι συνάδελφοι της αντιμετώπισαν κάποιες…  ατυχίες. «Αυτό το οποίο δεν έμαθε κανείς  γι’ αυτό το ντιμπέιτ και θα σου πω τώρα είναι ότι πάθαμε όλοι οι δημοσιογράφοι- μάλλον οι περισσότεροι, όχι όλοι. Νομίζω ότι μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ γλίτωσαν- από μια καταστροφή. Δηλαδή εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι από μόλυνση από το άιλαϊνερ. Γι’ αυτό βγήκα άβαφη», είπε στον ΣΚΑΪ η Μάρα Ζαχαρέα.

Και συνέχισε: «Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση. Δεν έβγαινε η φωνή. Είχε κάνει δύο κορτιζόνες και παρ’ όλα αυτά μίλαγε έτσι.  Η Σία (σ.σ. Κοσιώνη) είχε πάθει ψύξη. Δεν μπορούσε να στρίψει από τη μία πλευρά. Και εκεί που είχαμε μαζευτεί και λέγαμε εμείς οι γυναίκες: πω πω μου έχει συμβεί αυτό, μου έχει συμβεί αυτό. Πετάγεται και ο Γιώργος Παπαδάκης και λέει: Τι να σας πω. Εγώ έπεσα στη σκάλα. Και έχω μελανιάσει εδώ».

Σε εκείνη την στιγμή παρενέβη ο Νίκος Μουτσινάς, που είχε αρχίσει να γελάει, και παρομοίασε το ντιμπέιτ με την κατάρα του Τουταγχαμών.

«Λέω εντάξει. Και μου λέει ο Κουβαράς ο οποίος έχει πάρα πολύ χιούμορ: Πως τα βλέπεις θα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το στούντιο;», είπε γελώντας η Μάρα Ζαχαρέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ