Αντώνης Ρέμος: Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία του στην Μύκονο – «Όλη αυτή η ασυδοσία δεν μπορεί να διορθωθεί σε έναν μήνα»

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή τις καλοκαιρινές συναυλίες του αναφέρθηκε στους λόγους που ακυρώθηκε το Live του στην Μύκονο.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής εξήγησε  στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις σχολιάζοντας την κατάσταση με τα αυθαίρετα στο νησί των Ανέμων.

«Η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα. Όλα ήρθαν και έδεσαν να το πω έτσι, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, με όλα αυτά που γίνονται, που καλώς γίνονται, αλλά ίσως ο χρόνος να μην είναι κατάλληλος. Όταν μιλάς για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πότε πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Είμαι σύμφωνος στο ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση και η ανομία που τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει αλλάξει το νησί.

Όντως υπήρχε μια τεράστια ματαιοδοξία στη Μύκονο, τα πράγματα είχα ξεφύγει, αλλά η ελεύθερη αγορά αυτό κάνει. Ζητάς όσα μπορείς να πάρεις και από τη στιγμή που τα παίρνεις ζητάς και παραπάνω και πάει λέγοντας. Αλλά, όλη αυτή η ασυδοσία των τελευταίων χρόνων και όλα αυτά που συνέβησαν στη Μύκονο δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Φέτος ακυρώνονται όλα. Δεν θα γίνει ούτε η συναυλία η δική μας, που θα έφερνε έσοδα κοντά στα 2 εκατομμύρια τουλάχιστον στην επιχείρηση από τα οποία ένα τεράστιο ποσό πήγαινε στα ταμεία του κράτους. Ανάλογα ακυρώθηκαν και πολλές άλλες ενέργειες που γίνονταν στο νησί από άλλα μαγαζιά» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ