Αντώνης Καφετζόπουλος: Τι τον εκνευρίζει στους δημοσιογράφους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής το “Πρωινό” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πότε μπορεί να τον εκνευρίσει ένας δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε “γιατί τον έχουν πάρει με φόβο οι δημοσιογράφοι”, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: “Αν πέσω σε άνθρωπο που κάνει ερωτήσεις που περιέχουν την απάντηση, εκνευρίζομαι και μιλάω λίγο απότομα”.

Σε ερώτηση για το αν έχει εμβολιαστεί, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: “Είμαι εμβολιασμένος. Όταν άνοιξε η ηλικία μου πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους. Περίμενα μεσάνυχτα για να κλείσω”.

Σχετικά με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως τους τελευταίους μήνες για ανθρώπους του θεάτρου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος υπογράμμισε: “Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές. η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά. Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ