O Άγγελος Μπράτης έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου – Η δήλωση για τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Άγγελος Μπράτης μετά την ολοκλήρωση του GNTM και η δήλωσή του έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε φέτος το ριάλιτι μόδας του Star. «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με επηρεάζουν, όπως δεν με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια», απάντησε ο Άγγελος Μπράτης.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ανέφερε: “Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δεν μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια”.

“Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες. Εσάς μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δεν θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες…

Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις. Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη” πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ