Άγγελος Αντωνόπουλος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις θρυλικές σειρές «Πανθέοι» και «Άγνωστος Πόλεμος»

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” για τις θρυλικές σειρές “Πανθέοι” και “Άγνωστος πόλεμος”..

“Εκείνη τη γενιά την είχα κερδίσει. Είχα μεγάλη επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους. Το 67, το 68, το 69 και το 70, είχε 30 χρόνια απόσταση από το 40′. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές των σειρών είχαν ζήσει τον πόλεμο. Ο κόσμος μου έλεγε στο καμαρίνι ότι έκλαιγε επειδή έβλεπε ένα επεισόδιο και το είχε ζήσει” είπε ο σπουδαίος ηθοποιός.

Φυσικά αναφέρθηκε στο περιστατικό που του πετούσαν γαρδένιες στο θέατρο εκείνη την εποχή: “Ξαφνιαστήκαμε, αντιλαμβάνεστε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα, διότι επί σκηνής είχα καταξιωμένους συναδέλφους και μεγάλους και ξαφνικά βρέθηκα εγώ με αυτή την εκδήλωση. Ήταν μια Κυριακή απόγευμα, μας ξάφνιασε όλους αυτό”.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μόνο δύο επεισόδια από αυτές τις σειρές έχουν διασωθεί: “Είναι μια αδιαφορία και μια γαϊδουριά αυτών που εργάζονται εκεί. Έγραψαν πάνω στις μπομπίνες αθλητικά ματς. Ήταν εγκληματική αδιαφορία” κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ