Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για το Μεγάλο Παζάρι που θα συζητηθεί

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια αποκάλυψη για το Μεγάλο Παζάρι που σόκαρε τους συντελεστές της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το κόλπο που είχε βρει προκειμένου να βοηθάει τους παίκτες να κερδίζουν τα δώρα και να μην πέφτουν σε ζονκ.

“Συνήθως θα δείτε με πολλούς να είμαι αγκαλιά. Γιατί ήμουν αγκαλιά; Γιατί έλεγα το κουτί ή την κουρτίνα; Και στο «κουρτίνα» σου έπιανα τον ώμο, ότι στην κουρτίνα είναι το ψωμί. Το έκανα, το λέω, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνω. Το έκανα υπέρ των παικτών. Αν δείτε πότε πέφτουν σε zonk δεν τους έχω αγκαλιά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στο πώς ανέλαβε την παρουσίαση του Μεγάλου Παζαριού: “Μου έκαναν πρόταση για το Ραντεβού στα Τυφλά. Είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Πολυχρονίου να του κάνουν μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega για να κάνει το Μεγάλο Παζάρι κι εγώ θα έκανα το Σαββατοκύριακο. Τους είπε ναι ο Πολυχρονίου. Δέχτηκα και μου άρεσε και το project. Έλα όμως που δεν ήρθε ο Πολυχρονίου.

Με φωνάζουν και μου λένε αναβάλλεται το Ραντεβού στα Τυφλά. Εμένα το Μεγάλο Παζάρι σαν ιδέα δεν μου άρεσε, το άλλο το έβρισκα έξυπνο. Δέχτηκα παρ’ όλα αυτά. Έτσι έκανα αυτό και επιτυχώς και ευτυχώς πήραν την Βάσια Τριφύλλη και έκανε το Ραντεβού στα Τυφλά”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ