Ανδρέας Μικρούτσικος για Όλγα Τρέμη: Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη

Αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη. «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη» αποκάλυψε ο παρουσιαστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο άγνωστος έρωτας με την Όλγα Τρέμη

Ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως πίστευε ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί. «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Ήμουν αφελής», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου»

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», τόνισε στη συνέχεια.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν το ήξερα θα ζητούσα να μην μπει

«Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μη μπει», ανέφερε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος τονίζοντας: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ