Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με την Ελίνα Παπίλα – «Να πάρεις την ευθύνη να μην πεις τίποτα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε δηλώσεις η Ελίνα Παπίλα και τα όσα είπε, εξόργισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε για την παρουσιάστρια: «Να πάρεις την ευθύνη να μην πεις τίποτα. Να πάρεις την ευθύνη και να πεις “δεν έχω να πω τίποτα”. Ξέρεις πόσες φορές μας έχει μιλήσει και λέει: “έχω δουλειά”, “πρέπει να πάω τα παιδιά σ’ αυτό”, “τώρα με φωνάζουν”, “καθυστέρησα”. Και όποτε έχει μιλήσει λέει: “θα το μετρήσουμε εκεί”, “φταίνε οι εκλογές”, “φταίει η Τουρκοκρατία”, “φταίει ο πατήρ Αέτιος”, “φταίει ο πατήρ Κοράκιος”. Να πάρεις την ευθύνη και να πεις: “παιδιά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση”. Είναι σοβαρότητα, εκτός και αν έχεις τα κότσια και πεις: “ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει”».

«Τι να πω μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας “δεν λέω τίποτα” δεν μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις πόσες φορές με ρωτάνε και λέω : “δεν έχω να πω κάτι”. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα ότι συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: “παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τι να πω τώρα, αν συμβεί κάτι θα μιλήσω”. Μιας και εμένα η θέση μου ήταν, πάντα να μιλάω εφόσον απασχολούσα. Αν δεν απασχολώ γιατί; Γιατί δεν έχουμε θέματα εκείνη την εβδομάδα; Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε μέρα της ζητάμε μία δήλωση» είπε συνεχίζοντας, ο γνωστός παρουσιαστής.

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι αυτό. Σε άλλους το έδιναν, άλλα ζητούσαν, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας. Και όταν και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον “βουν εκ των κεράτων”, όταν δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας, να κάνουν το τίποτα, κάτι….Εν προκειμένω, μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, όπου ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα, και πάει εκεί που της αξίζει. Στα μονοψήφια κάτω του 5%!» συμπλήρωσε.

Τέλος τόνισε: «Προτιμότερο για την προσωπική μου σοβαρότητα, τη σοβαρότητα της εκπομπής και του καναλιού είναι να βγω και να πω: “δεν έχω να σας πω κάτι, να είστε καλά, φιλάκια”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ