Αναβάλλεται το DWTS – Ο λόγος που έμειναν χωρίς παπούτσια και ρούχα

Το DWTS ήταν προγραμματισμένο να βγει στις οθόνες την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, ωστόσο η πρεμιέρα του σόου αναβλήθηκε. Ο λόγος της αναβολής που έγινε ευρύτερα γνωστός είναι ότι δεν ήταν έτοιμα τα σκηνικά. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Mega, οι πραγματικοί λόγοι ήταν διαφορετικοί.

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια των χορευτών παραμένουν στο τελωνείο καθώς ακόμη δεν έχουν εκτελωνιστεί. Επιπλέον, λίγο προτού το σόου βγει στον αέρα, παραιτήθηκε η ενδυματολόγος, λέγοντας πως το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορεί να το αναλάβει.

Χορευτές και συμμετέχοντες, έμειναν χωρίς παπούτσια και ρούχα με αποτέλεσμα η πρεμιέρα του σόου να πάρει αναβολή.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το DWTS

Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει για να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του Star, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Το «Dancing with the Stars» έρχεται εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ