Ανατροπή στο MasterChef – Κανείς δεν περίμενε την συγκεκριμένη αποχώρηση

Μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε είδε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Κυριακής. Ο Νίκος Τράκας, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Βαγγέλης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον τελευταίο να έχει τη χειρότερη επίδοση εκ των τριών, σύμφωνα με τους κριτές και τη guest σεφ.

MasterChef: Δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη διαφορά σε ομαδική – Τα… άκουσαν οι παίκτες

Ο Νίκος ήταν ο πρώτος που πέρασε στον εξώστη με 32 βαθμούς, ενώ ο Βαγγέλης κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 23 βαθμούς. Τους λιγότερους, δηλαδή, και από τους τρεις παίκτες και έτσι, ήρθε η ώρα της αποχώρησής του!

Η ατμόσφαιρα στον εξώστη μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη ήταν «βαριά». Ο Βαγγέλης εκτός από καλός μάγειρας, ήταν και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες.

Ο φίλος του, Δημήτρης, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του που αποχωρίζεται τον φίλο του. Το ίδιο και ο Νικήτας και ο Αλέξανδρος. Κανείς τους δεν περίμενε αυτή την αποχώρηση.

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης, συγκινημένος, είπε ότι δεν περίμενε να φύγει τόσο νωρίς.

«Μήτσο, πάρτο για μένα! 20 χιλιάρικα μου έχεις τάξει!» φώναξε με χιούμορ στο φιλαράκι του στο MasterChef, έβγαλε την ποδιά του και αποχώρησε από το πλατό του διαγωνισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ