Ανατροπή με το «Music hall» – «Ντέρμπι» μεταξύ ΕΡΤ και Alpha για τη σειρά εποχής

Μια από τις πλέον φιλόδοξες παραγωγές που προοριζόταν για τη φετινή σεζόν, αλλά τελικά ναυάγησε, μπαίνει και πάλι σε τροχιά υλοποίησης. Ο λόγος για το «Music hall» που είχε κλείσει συμφωνία στις αρχές του 2021 με την ΕΡΤ.

Ωστόσο, στη συνέχεια η απόφαση ανακλήθηκε λόγω διαφωνιών για ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και το θέμα «πάγωσε». Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Music hall» ζωντανεύει και πάλι, με προοπτική να ξεκινήσει γυρίσματα έως το τέλος του χρόνου, ενώ δυναμικά επανέρχεται στο κάδρο η ΕΡΤ, που διατηρεί το first option.

Ομως, δεν είναι μόνο η ΕΡΤ που ενδιαφέρεται για τη σειρά εποχής που διαδραματίζεται μέσα σε ένα καμπαρέ της Αθήνας του Μεσοπολέμου. Πηγές αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για το «Music hall» εκδήλωσαν άλλα δύο κανάλια, με τον Alpha να έχει πιο ενεργή παρουσία στις διαπραγματεύσεις, καθώς μετά την επιτυχία του «Σασμού» επιθυμεί να συνεχίσει την επένδυση στη μυθοπλασία.

Το καστ για το «Music hall»

Παρότι υπάρχουν ενδείξεις για «ντέρμπι» ανάμεσα σε ΕΡΤ και Alpha, το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει, με τη δημόσια τηλεόραση να έχει ορατό προβάδισμα. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες προχωρούν και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει και επίσημη απόφαση.

Στο καστ της σειράς παραμένει ως πρωταγωνιστής ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ, μόλις οριστικοποιηθεί το κανάλι, θα γίνουν εκ νέου συζητήσεις με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, που επίσης είχε κλείσει για κεντρικό ρόλο, καθώς και με άλλους ηθοποιούς που συζητούσαν στην αρχική φάση στησίματος της σειράς, όπως η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Οι χώροι των γυρισμάτων που θα αναβιώνουν την ατμόσφαιρα της Αθήνας του 1929 έχουν βρεθεί και η προετοιμασία της παραγωγής προχωρά. Αν ξεκινήσουν τα γυρίσματα έως το τέλος του χρόνου, δεν αποκλείεται η σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ