Ανατροπές στο «Φλόγα και άνεμος»: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη

Με μια σημαντική ανατροπή σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους και με δυνατές προσθήκες προχωρά η σειρά «Φλόγα και άνεμος», που θα δούμε το φθινόπωρο στην ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Στέφανου Δανδόλου αφηγείται τον θυελλώδη έρωτα της Κυβέλης, την οποία θα υποδυθεί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με τον Γέρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Παπανδρέου, που θα ενσαρκώσει ο Αρης Λεμπεσόπουλος.

Η ανατροπή έρχεται στην ηθοποιό που θα υποδυθεί το αντίπαλον δέος της Κυβέλης, τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Αρχικά όπως αναφέρει η Reallife, για τον ρόλο της σπουδαίας ηθοποιού προοριζόταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι η ηθοποιός είναι πολύ ψηλή για να παίξει την ιδιαίτερα μικροκαμωμένη Μαρίκα Κοτοπούλη και έτσι αποφασίστηκε η ανατροπή. Για τον ρόλο της Κοτοπούλη επιστρατεύτηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, που έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και επιστρέφει τηλεοπτικά στην ΕΡΤ μετά από απουσία ετών.

Η Κ. Λέχου παραμένει για την ώρα στη σειρά, καθώς αναζητείται άλλος ρόλος, πιο ταιριαστός με το φιζίκ της. Στο all-star καστ της σειράς εποχής της ΕΡΤ προστίθενται δύο ονόματα με μεγάλο ειδικό βάρος, η Θέμις Μπαζάκα και ο Δημήτρης Καταλειφός, που συμφώνησαν ήδη να συμμετάσχουν στη νέα παραγωγή. Το «παρών» θα δώσει και η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ενώ η Λένα Παπαληγούρα και ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθούν ένα φιλικό ζευγάρι της Κυβέλης.

Η σειρά, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζι και διασκευή σεναρίου της Ρίνας Ρίγγα, θα περιλαμβάνει συνολικά 12 επεισόδια και θα αφηγηθεί τη ζωή της Κυβέλης από τις αρχές του 20ού αιώνα έως το 1968. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ