“Άναψαν” τα αίματα στη Φάρμα – Το ξέσπασμα του Τζώρτζογλου: Είναι σπιούνος – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στη Φάρμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε στο σπίτι του αγροτικού ριάλιτι με το γράμμα του Βασίλη Μαντζουράνη ο οποίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε. «Θα μου λείψετε όλοι και σας περιμένω έξω. Τώρα, πάω να φάω μπέργκερ. Ως υποψήφιο αρχηγό αφήνω τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του.

Πρώτος υποψήφιος για αρχηγός μετά από την απόφαση του Βασίλη Μαντζουράνη ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και δεύτερος, μετά την ψηφοφορία των παικτών, ο Θανάσης Πάτρας. Μετά τη μονομαχία των δύο ανδρών, αρχηγός αναδείχτηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ενώ μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, πιο δημοφιλής παίκτης βγήκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και κέρδισε την ασυλία.

Κάτι που είπε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ενόχλησε πάρα πολύ τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός μιλώντας στον συμπαίκτη Μιχάλη Ιατρόπουλο ξέσπασε.

«Αυτό δεν είναι παιδί», είπε ο γνωστός ηθοποιός σε έντονο ύφος και συνέχισε αργότερα: «Είμαι διαχωριστικό στοιχείο εγώ; Θέλω να τα αποδείξει μπροστά σε όλους αυτά που λέει. Δεν θα περάσει αν δεν απαντηθεί. Όποιος μιλάει για μένα έχει να κάνει με εμένα. Δεν πιάνουμε στο στόμα μας κανέναν. Γιατί πήγε να μιλήσει σε όλους εκτός από εμένα και τον Μιχάλη; Η σπιουνιά από την κατανόηση εκεί υπάρχει. Να μου αποδείξει ότι δεν είναι σπιούνος, Η παιδική χαρά τελείωσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ