Κόντρα Καινούργιου – Μαλέσκου: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Την κόντρα που ξέσπασε on-air ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ενώ μίλησε και για το μέλλον της εκπομπής “Love it”.

“Το ‘Love it’ σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Από την άλλη, όλοι κάνουνε την ίδια δουλειά.

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και να μην κοιτάμε τον δίπλα μας. Όποιος και να είναι. Είτε κάνει καλύτερα, είτε χειρότερα νούμερα” ανέφερε.

“Γενικά δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό, η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και γενικά ακούγονται τόσο αρνητικά σχόλια… Δηλαδή είναι κακό που ένας άνθρωπος ήρθε από την Κρήτη για να κάνει εκπομπή;

Πρέπει όλοι να είμαστε στο κέντρο της Αθήνας; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο. Νομίζω πως πρέπει να σταματήσει εδώ και να μην δοθεί συνέχεια” υποστήριξε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

“Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση” ανέφερε τέλος η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ