Αλεξία Μουστάκα: “Λύγισε” μιλώντας για τα ενθύμια του πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αλεξία Μουστάκα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα “λύγισε” μιλώντας για τους γονείς τους και τα πράγματα που έχει κρατήσει σαν ενθύμια από τον πατέρα της.

“Η μητέρα μου έφυγε τρεις μήνες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, νομίζω ότι ένιωσε την απουσία του. Έχω κρατήσει μια εικόνα του πατέρα μου, είναι αυτή που δεν πήρε μαζί του τελευταία στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο, ενώ την είχε πάντα μαζί του. Έχω κρατήσει ρούχα, από παραστάσεις, έχω κρατήσει πολλά κείμενα δικά του γιατί έπαιρνε τα κείμενα της επιθεώρησης πάντα τα έφτιαχνε.  Τα γράμματα του δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Και επίσης έχω κρατήσει ένα τετράδιο που έγραφαν ποιήματα μεταξύ τους, δηλαδή η μητέρα μου πήγαινε στη λαϊκή και του το έγραφε σε ποίημα. Του πρέπει δεν είμαι καθόλου, δεν το είχα ποτέ και αυτό το είχαν και οι γονείς μου.

Έχω έναν έρωτα μεγάλο τον Όσκαρ μου, τον πήρα μέσα στην πανδημία και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Οι γονείς μου ήταν χαμηλών τόνων στη ζωή τους, έτσι είμαι και εγώ. Έχω μια σταθερή σχέση στη ζωή μου πολλά χρόνια, και το κρατάω για μένα. Η αγαπημένη ταινία του μπαμπά μου είναι “Ο νομοταγής πολίτης” είπε μεταξύ άλλων η Αλεξία Μουστάκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ