Άλεκ Μπάλντουιν: Επιστρέφει με δύο ταινίες μετά την τραγωδία του “Rust”

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μεγάλη Οθόνη, πέντε μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” όπου σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε ο σταρ.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αναμένεται να κάνει την κινηματογραφική του επιστροφή με δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ήδη ο φωτογραφικός φακός τον έχει “συλλάβει” να διαβάζει το σενάριό του, ενώ πίνει τον καφέ του στη Ρώμη.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδελφός του Ουίλιαμ Μπάλντουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες “Kid Santa” και “Billie’s Magic World”, δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Οι δύο ταινίες ενώνουν ξανά τον Μπάλντουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας “Andron” του 2015.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Οκτωβρίου 2021 στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του. Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης.

Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ