Άλαν Κιμ: Ο 8χρονος αποκάλυψε ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι βραβεύτηκε με Critic’s Choice Award

Στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις, εμφανίστηκε ο 8χρονος ηθοποιός, Άλαν Κιμ, και μίλησε για το βραβείο που κέρδισε από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου ΗΠΑ και Καναδά στην 26η τελετή απονομής των Critic’s Choice Awards για την ερμηνεία του στην ταινία «Minari».

Ο μόλις 8 ετών Κιμ έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media, όταν κέρδισε το βραβείο Νεαρού Ηθοποιού στην τελετή απονομής των Critic’s Choice Awards και άρχισε να κλαίει στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου.

«Ένιωσα πολλά συναισθήματα και όλα αυτά με τη μία με έκαναν να ξεσπάσω σε δάκρυα» είπε ο Κιμ για τη συναισθηματική του φόρτιση. Ο Κιμ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τσίμπησε τα μάγουλά του για να δει αν ήταν ξύπνιος ή ονειρευόταν.

Η Έλεν ΝτιΤζένερις τον ρώτησε τι έγινε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν όνειρο και ότι κέρδισε πραγματικά ένα βραβείο. «Δεν είμαι σίγουρος» είπε. «Ακόμα αισθάνομαι ότι είναι ένα όνειρο». Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά την ανακοίνωση της νίκης έκανε πάρτι με πίτσα και σύστησε τον νέο του σκύλο που φέρει το όνομα Cream. «Θέλω να κάνω πολλές άλλες ταινίες» ανέφερε.

Η ταινία «Minari» σε σκηνοθεσία του Λι Άιζακ Τσανγκ ακολουθεί μία οικογένεια Κορεατών που φτιάχνει μία φάρμα στο Άρκανσας το 1980.

Η ταινία έχει προταθεί για έξι Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για τον Λι Άιζακ Τσανγκ, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Στίβεν Γιουν, Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Γιουν Γιο Τζανγκ και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής για τον Εμίλ Μοσέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ