Άγριες Μέλισσες: Βόσκαρης, Κυπραίος ή Ακύλας; Το Twitter ψήφισε τον χειρότερο «κακό»

Περίεργα περιστατικά και άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψαν οι ηθοποιοί, οι σεναριογράφοι και οι συντελεστές της σειράς, στο μεγάλο αφιέρωμα του ANT1, «Το τελευταίο πέταγμα», που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. 

Τρεις από τους «κακούς» της σειράς που ταλαιπώρησαν και βασάνισαν τις αδερφές «Σταμίρη», ο «Βόσκαρης» (Βασίλης Μπισμπίκης), ο «Κυπραίος» (Γιάννης Στάνκογλου) και ο «Ακύλας» (Αιμίλιος Χειλάκης) μίλησαν για τους ρόλους τους και τις εμπειρίες τους στα γυρίσματα της σειράς.

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter επέλεξαν τον «απόλυτο κακό» της σειράς. Στη συνείδηση του κοινού, των σεναριογράφων και των ηθοποιών, ο Κυπραίος δεν ήταν ποτέ αληθινός κακός, ενώ οι τηλεθεατές τον συγχώρησαν για όσα άσχημα είχε κάνει λόγω της μεταστροφής του λίγο πριν το τέλος του.

«Σιχαμερό τέρας» και «σατανικό» αποκαλεί το Twitter τον Μάνο Βόσκαρη, ενώ όλοι οι χρήστες των social media συμφωνούν ότι ο Ακύλας Μεγαρίτης ήταν ένας επικίνδυνος ψυχοπαθής. Υπάρχουν βέβαια και οι χρήστες που τονίζουν ότι ο Δούκας Σεβαστός και η Μυρσίνη είναι οι πραγματικοί κακοί της σειράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ