Άγριες Μέλισσες: Το στοιχείο που βρίσκει ο Κυπραίος για τον θάνατο του Γιάννου και ο καβγάς της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τους ήρωες της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου. Την ίδια ώρα η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καβγά.

Όλα όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του; Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση, το βράδυ, στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που τον γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης τους. Το ίδιο βράδυ, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καβγά. Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα για αυτήν.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.