Άγριες Μέλισσες: Το μέλλον στο Διαφάνι προμηνύεται εφιαλτικό

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“. 

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Θα διαλυθεί;

Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη. Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση.

Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Άγριες Μέλισσες: Τρίτη 3 Μαΐου – Επεισόδιο 106

Όλο το χωριό ανησυχεί για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη, ενώ ο Ζάχος αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο, παρά τις αντιδράσεις της Μάρως. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του.

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο, ενώ ο Νικηφόρος τής εξομολογείται την αγάπη του. Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει στη Ζωή και την Αιμιλία, τις προθέσεις του για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία. Το καφενείο γιορτάζει την αναχώρηση του Ζάχου. Ο Ακύλας, όμως, έχει άλλα σχέδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ