“Άγριες Μέλισσες”: Το Διαφάνι κάηκε – Δείτε πλάνα από το συγκλονιστικό φινάλε – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”. Πρόκειται για το προτελευταίο επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος… Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Στα αποσπάσματα που έπαιξαν στην εκπομπή βλέπουμε για πρώτη φορά τις φωτιές που καίνε ολόκληρο το χωριό. Είναι η αρχή του τέλος για τον Λάμπρο και τον Κωνσταντή που πάνε στις αποθήκες που έχουν πιάσει ήδη φωτιά, ενώ οι αδελφές μένουν στο σπίτι.

“Έφεραν ειδικό που δημιουργεί αυτά τα σπέσιαλ εφέ για τις φωτιές και δημιουργούνται με κάποια εφέ και οι πυροβολισμοί. Έχει έρθει και ειδικός άνθρωπος που δημιουργεί τη σκηνές βίας έτσι ώστε να είναι αληθοφανές και το παίξιμο. Υπάρχει μια σκηνή πάλης, που είναι σαν να γίνονται στην πραγματικότητα τα χτυπήματα. Για τη σκηνή βίας έγιναν ατελείωτες ώρες πρόβας” ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

“Θα έχουμε θύματα” είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ προαναγγέλλοντας το δεύτερο απόσπασμα που προβλήθηκε έκανε λόγο για “ρεσιτάλ υποκρισίας του Δούκα Σεβαστού την ώρα που οι αποθήκες γίνονται στάχτη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ