Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω- κάτω στο Διαφάνι – ΦΩΤΟ

Ολοένα και περισσότερο περιπλέκονται τα πράγματα στις «Άγριες Μέλισσες», μετά την “εισβολή” τριών νέων ηρώων που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού περιοδικού «Τηλεθεατής», το ένα από αυτά είναι ο Δημήτρης Κίτσος ως “Δημητράκης” που είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης και ο οποίος ακολουθεί το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδέψει τον Κλεομένη.

Ο Δημητράκης πέρασε δύσκολη ηλικία εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη και τον Σέργιο. Σήμερα προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, όμως, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν άλλα σχέδια, καθώς επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για να παγιδέψουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Θα δούμε επίσης τον Παύλο Κουρτίδη ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Λια, τον εργάτη του Δούκα και ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του. Ο Λιας είναι σκληροτράχηλος και βίαιος, παίρνει μέρος στα αντίποινα του αφεντικού του κατά του συνεταιρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όμως, η Βασούλα Βονόρτα (Αλίνα Κοτσοβούλου), η σύζυγος του Λια, μια γυναίκα φοβισμένη από τη βιαιότητα του άνδρα της, θα προσπαθήσει να κρατήσει κρυφές τις πράξεις του κατά των αγροτών. Όταν η Λενιώ την προσεγγίσει και δει σε τι συνθήκες ζει η Βασούλα, θα δώσει μάχη για να την γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να την τραβήξει μακριά του και να την πείσει να μιλήσει για όσα έκανε ο Λιας για λογαριασμό του Δούκα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ