Άγριες Μέλισσες-Σπύρος Σταμούλης: Αποκαλύπτει ποιο είναι το ενθύμιο που κράτησε από τη σειρά

Ο Σπύρος Σταμούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου” και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις “Άγριες Μέλισσες”. Ο γνωστός αναφέρθηκε στον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού, χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία. Επίσης αποκάλυψε πώς γλίτωσε το μουστάκι, καθώς και ποιο είναι το ενθύμιο που κράτησε από τη σειρά.

“Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στις Άγριες Μέλισσες. Ήταν ένας αγαπητός ρόλος, ένας θετικός χαρακτήρας. Το ευχάριστο είναι πως παρόλο που έφυγε με αυτόν τον τρόπο, συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος. Κάτι δεν θα είχαμε κάνει καλά, αν ο κόσμος ήταν χαρούμενος που πέθανε ο Αλέξης. Το γλίτωσα το μουστάκι. Η ενδυματολόγος μου είχε προτείνει να αφήσω μουστάκι και να φορέσω γυαλιά. Της πρότεινα να μην αφήσω μουστάκι και ευτυχώς το γλίτωσα”, τόνισε ο Σπύρος Σταμούλης και πρόσθεσε:

“Δεν ήταν δύσκολα τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών. Μόνο στη σκηνή που κάναμε έρωτα για πρώτη φορά, έκανε πάρα πολύ κρύο. Ήταν λίγο αστεία η κατάσταση.

Ο κόσμος μου έλεγε να κλείσω τον Βόσκαρη στη φυλακή. Όταν μπήκε ο Βόσκαρης, μου έλεγαν για τον Δούκα, αλλά αυτό δεν το κατάφερα. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά και θα αρέσουν πολύ στον κόσμο. Στα γυρίσματα περισσότερο γελούσαμε με τον Λεωνίδα Κακούρη που κάνει τις περισσότερες πλάκες. Μετά είναι ο Κουκουράκης. Έχω κρατήσει σαν ενθύμιο από τη σειρά την ταυτότητα του Αλέξη, ήταν πολύ πειστική και είχε και τη σφραγίδα της εποχής”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ