Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Τι θα συμβεί στη Βιολέτα στον τρίτο κύκλο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για τον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Σημείωσε επίσης, ότι ευελπιστεί στη νέα νέα σεζόν να έχει κάποια flashback του Μιλτιάδη, ώστε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε.

“Η σκηνή θανάτου του Μιλτιάδη ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή, που υποστηρίχτηκε από όλους και το βιώσαμε όλοι δυνατά. Γι’ αυτό και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε με την πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα έχει κάποια φλας μπακ και θα τον βλέπουμε τον Μιλτιάδη”, τόνισε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε:

“Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Έτσι μου έχουν πει. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά”.

Σχετικά με τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, αποκάλυψε: “Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ