Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο αρραβώνας του Βόσκαρη πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι

Ένα νέο spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες” και συγκεκριμένα για τον Βόσκαρη προμηνύει εντάσεις στο Διαφάνι, όπου η είδηση για τους αρραβώνες του Διευθυντή των Φυλακών θα πέσει σαν βόμβα. Σύμφωνα με την ON TIME ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή και είναι αποφασισμένος να γίνει διοικητής στο Διαφάνι, βγάζοντας από τη μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια, αν και κορίτσι του χωριού, είναι λίγο “πεταχτούλα” καθώς και με τον Λάμπρο ήταν ερωτευμένη και στον Άγγελο έδινε υποσχέσεις. Αν και θέλει να ζήσει τον έρωτα είναι άβγαλτη. Από την άλλη, επιθυμεί να ξεχάσει τον Λάμπρο που συνεχίζει να αγαπάει την Ελένη, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ο ισχυρός και έμπειρος Μάνος Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα.

Νομίζει ότι τον έχει τρελάνει αλλά αυτός έχει άλλα στο μυαλό του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το Διαφάνι, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη.

Η “βόμβα” του εκβιασμού

Ο κοινοτάρχης Τόλιας όταν ο Βόσκαρης του ζητάει το χέρι της Σοφούλας, θα αντιδράσει. όμως εκείνος θα καταφέρει με απειλές να τον πείσει να συναινέσει στον γάμο τους, ενώ η Σοφούλα νομίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Όταν θα σκάσει η είδηση σαν βόμβα, η Ελένη θα καταλάβει ότι ο Βόσκαρης κάτι άλλο σχεδιάζει. Έτσι προσπαθεί να πείσει την Σουφούλα, ενώ θα συναντήσει και τον Βόσκαρη για να τον πείσει να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, αλλά μάταια. Ο Βόσκαρης θυμίζει στην Ελένη πόσο εύκολα την άφησε έγκυο και της έκανε έκτρωση χωρίς τη θέλησή της. Έτσι η Ελένη κάνει πίσω μετά τις απειλές τόσο για τη δική της ζωή όσο και για της Σοφούλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ