Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Επιστρέφει η άγνωστη αγαπημένη του Δούκα

Σαν “βόμβα” έσκασε το spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες”, την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, και αφορά στο ερωτικό παρελθόν του Δούκα Σεβαστού. Σύμφωνα με την Espresso, ο άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου μπορεί να είναι άπληστος στον πλούτο και την εξουσία, αλλά έχει τις δικές του αρχές όσον αφορά στις γυναίκες, στην τιμή και την υόληψη. Ποτέ δεν τον είδαμε στους δύο προηγούμενους κύκλους να κοιτά πονηρά και ερωτικά άλλη γυναίκα εκτός από τη σύζυγό του, τη Μυρσίνη.

Αφότου παντρεύτηκε είναι απόλυτα αφοσιωμένος και πιστός. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν για τον Δούκα στην τρίτη τηλεοπτική σεζόν της σειράς. Οι δύο οικογένειες Σεβαστού και Ακύλα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης, έρχονται κοντά με αποτέλεσμα μυστικά και ψέματα του παρελθόντος να έρθουν στην επιφάνεια. Ο Δούκας και ο Ακύλας συνεργάζονται την περίοδο της  χούντας οικονομικά-δεν έχουν την ίδια πολιτική ιδεολογία, ωστόσο- με αποτέλεσμα η συνάντηση του πρώτου με τη Ζωή, τη γυναίκα του δεύτερου να είναι αναπόφευκτη. Ο Μελέτης, θέλοντας να βοηθήσει τον Δούκα να γίνει ξανά ισχυρός οικονομικά, τον γνωρίζει στον Ακύλα και οι δύο άνδρες αναπτύσσουν μια επαγγελματική φιλία. Το οικογενειακό τραπέζι δεν θα αργήσει να γίνει, με τα δύο ζευγάρια να έρχονται αντιμέτωπα. Ο Δούκας βλέπει πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια, τη Ζωή Μεγαρίτη και μένει έκπληκτος ενώ ρίγη συγκίνησης τον καταβάλλουν από τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Ο Δούκας και η Μυρσίνη με την κρίση στον γάμο τους να μην εκτονώνεται, ψάχνουν αμφότεροι μια ζεστή αγκαλιά.

Στη μέση θα βρεθούν ο Ακύλας αλλά και η Ζωή , το ζευγάρι που έρχεται στο Διαφάνι, παίρνοντας τη θέση των Σεβαστών. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας έπειτα από αυτήν τη συνάντηση; Θα καταφέρει να σβήσει τα συναισθήματα του παρελθόντος ή θα παραδοθεί στην ερωτική έλξη;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ