Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ανατροπή στη ζωή της Θεοδοσίας και του Λάμπρου φέρνει ο Βασταρδής

Μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Θεοδοσίας και του Λάμπρου θα φέρει το ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ της Θεοδοσίας και του γυναικολόγου της Αλέξανδρου Βασταρδή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Άλλωστε, όπως έχουμε δει σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Θεοδοσία στην τελευταία τους συνάντηση ενέδωσε στις ερωτικές διαθέσεις του Αλέξανδρου Βασταρδή που την πολιορκούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλυφθεί ότι ο γυναικολόγος είναι παντρεμένος αλλά ετοιμάζεται να χωρίσει με τη γυναίκα του και να διεκδικήσει τη Θεοδοσία μέχρι τέλους. Ο σκοπός της Θεοδοσίας είναι να κάνει τον Λάμπρο να ζηλέψει για να τον εκδικηθεί για τη Λενιώ. Γι’ αυτό μάλιστα όταν ο Λάμπρος μάθει την απιστία της γυναίκας του θα της ζητήσει διαζύγιο αλλά εκείνη θα αρνηθεί.

Την ίδια ώρα, η Ανέτ θα ανακαλύψει ότι ο γιος της δεν έχει πεθάνει και καταρρακώνεται μόλις αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι γιος της είναι ο Μελέτης. Η Ανέτ θα εισβάλλει με ορμή στο γραφείο του Δούκα και η σχέση των δύο αδελφών θα δοκιμαστεί.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ