Άγριες Μέλισσες: Σε ποιον προδίδει η Λενιώ το μεγάλο μυστικό;

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Οι ζωές όλων πήραν διαφορετική τροπή από τη στιγμή που η Δρόσω και ο Νικηφόρος ανακάλυψαν ότι εκείνη έμεινε έγκυος. Η Ασημίνα ακολουθεί το σχέδιο της Μυρσίνης και είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της Δρόσως σαν δικό της και να της το πάρει μέσα από τα χέρια όταν γεννήσει. Η Δρόσω, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να λυτρωθεί και να μην νιώθει ενοχές για την προδοσία απέναντι στην αδελφή της, κάνει ότι της ζητήσει η Ασημίνα.

Η Λενιώ, όμως, δείχνει τη δυσαρέσκειά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τις αποτρέψει. Είναι σίγουρη πως όλο αυτό θα οδηγήσει και τις δύο στη δυστυχία. Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Έχουν ορκιστεί πως αυτό θα είναι το μεγάλο τους μυστικό και κανείς δεν θα τις εμποδίσει. Όμως, άθελά της, το μυστικό της Δρόσως θα αποκαλυφθεί σε κάποιον.

Από την άλλη, η Λενιώ αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον, όσα σκοπεύουν να κάνουν οι αδελφές της. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά την βοήθειά του για να τις αποτρέψει.

Η Λενιώ βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πιστεύει ότι η Μυρσίνη δηλητηριάζει την ψυχή της Ασημίνας με ένα σχέδιο που μόνο δυστυχία θα φέρει στις οικογένειές τους. Δεν θεωρεί προδοσία το ότι αποκάλυψε το μυστικό των αδελφών της, καθώς νιώθει πως ο Φανούρης ανήκει στην οικογένειά τους και μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Πηγή πληροφοριών: tv o’ clock, gossip-tv

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.