Άγριες Μέλισσες: Οι ανατροπές τη νέα σεζόν – Η προειδοποίηση των σεναριογράφων

Συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” έδωσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο αγαπημένος Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην επόμενη σεζόν της σειράς, ενώ αποκάλυψε και τι είπαν οι σεναριογράφοι στο καστ.

Ο Προκόπης θα ανατρέψει τα δεδομένα την επόμενη σεζόν και θα επιδείξει μεγάλη μαχητικότητα πολεμώντας το δικτατορικό καθεστώς.

Ακριβώς. Στην τρίτη σεζόν της σειράς μπαίνουμε στην περίοδο της επταετίας, σε μια πολύ σημαντική χρονική περίοδο για την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Ο Προκόπης, ως γνωστός και δηλωμένος αριστερός, θα βρεθεί αντιμέτωπος με αρκετά δεινά. Με αφορμή αυτό, θέλω να εκφράσω την ανυπομονησία μου αλλά και τη βαθιά μου συγκίνηση που μέσω του ήρωά μου θα αφηγηθώ ένα κομμάτι της ιστορίας όλων αυτών που ταλαιπωρήθηκαν και βασανίστηκαν τόσο πολύ τα σκοτεινά εκείνα χρόνια.

Άνθρωποι, φυλακίστηκαν, εκτοπίστηκαν, εξορίστηκαν, οικογένειες διαλύθηκαν, παιδιά μεγάλωσαν χωρίς τους γονείς τους. Είναι πράγματα που ξεχνάμε, γιατί όσο περνά ο καιρός, θαμπώνονται τα γεγονότα. Είναι καλό να θυμηθούμε πως αγαθά όπως η ελευθερία δεν ήταν πάντα δεδομένα, κατακτήθηκαν με αγώνες. Ο ήρωάς μου, λοιπόν, δείχνει την άλλη πλευρά του. Θα τον δούμε να αποκαλύπτει πιο δυναμικές πτυχές του χαρακτήρα του και να αναλαμβάνει το κόστος των επιλογών του.

Θα υποστεί και διώξεις;

Ο Προκόπης θα εξοριστεί στη Λέρο μαζί με τον Λάμπρο.

Θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο νησί ή μόνο στην Αθήνα;

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Ετοιμάζονται τα σκηνικά. Είμαστε μια καθημερινή σειρά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε γύρισμα σε νησί. Ήδη δουλεύουν δύο συνεργεία ταυτόχρονα. Οι χώροι θα είναι φυσικοί γιατί οι Άγριες Μέλισσες έχουν αυτό το στάνταρ. Μπορεί να μιλάμε για ένα καθημερινό σίριαλ, αλλά η ποιότητα και ο τρόπος παραγωγής είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επομένως ο Προκόπης θα περάσει πολύ δύσκολα.

Πάρα πολύ δύσκολα. Θα δούμε πολλές ανατροπές. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας είπαν οι σεναριογράφοι: “Ότι ξέρατε, ξεχάστε το. Αυτή τη χρονιά αλλάζουν όλα”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.