Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος Σεβαστός… επιστρέφει στο Διαφάνι – ΒΙΝΤΕΟ

Ως Σέργιος Σεβαστός, πατέρας του Δούκα Σεβαστού, θα επιστρέψει στις “Άγριες Μέλισσες” ο Τάσος Χαλκιάς, επαναλαμβάνοντας τη δυνατή εμφάνιση που έκανε στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στο OPen TV και την εκπομπή “Ευτυχείτε” είπε για την επιστροφή του στο Διαφάνι: “Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο, το οποίο θα μοιραστεί όταν παιχτεί σε ένα επεισόδιο που θα παιχτεί σχετικά άμεσα, σε δύο εβδομάδες περίπου. Αλλά η συνέχεια της ίδιας σκηνής θα παιχτεί έπειτα από 34 επεισόδια” αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσο για το μυστικό που έρχεται να αποκαλύψει ο ήρωας που υποδύεται, είπε: “Φημολογείται ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια ο Δούκας με τον Βόσκαρη, παιδιά του Σέργιου Σεβαστού αλλά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο, ότι όντως είναι έτσι”. Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού ο Δούκας κράτησε σαν παραγιό τον γιο της Αννέτ, που είναι ανιψιός του, και ο Σέργιος τον Βόσκαρη σαν επιστάτη του, σημείωσε: “Γνωρίζοντας ο ένας ότι αυτός που κράτησε ήταν παιδί του και ο άλλος γνωρίζοντας ότι αυτός που κράτησε ήταν ανιψιός του και αυτά τα μυστικά τα φύλαξαν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ