Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος φτάνει στα άκρα – Το μυστικό που αποκαλύπτει ο Μιλτιάδης θα φέρει τα πάνω κάτω

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες“. Η συμπεριφορά του Νικηφόρου αλλάζει μετά τη σκληρή αλήθεια που μαθαίνει από την Ασημίνα. Φτάνει στα άκρα και φαίνεται πως δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Νικηφόρος θα ξεσπάσει την οργή του στα μέλη του συνεταιρισμού. Για πρώτη φορά θα πάρει θέσει στον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Δούκας εναντίον των αγροτών. Ο Νικηφόρος παίρνει θέση υπέρ του πατέρα του. Όμως, ο Μιλτιάδης κρατάει στο χέρι τον Νικηφόρο και του θέτει τελεσίγραφο προκειμένου να αλλάξει στάση.

Την ώρα που η αντιπαράθεση έχει χτυπήσει κόκκινο η Ελένη και οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα μέχρι να δικαιωθούν. Ο Νικηφόρος τάσσεται υπέρ του πατέρα του και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης έξαλλος από την απόφαση του ανιψιού του αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν και όλα κλονίζονται. Ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει εάν ο Μιλτιάδης του είπε την αλήθεια. Τα μέλη του συνεταιρισμού επιτίθενται στον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί.

Πηγή πληροφοριών: MYtv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ