Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη και το Twitter αντιδρά – Τα καλύτερα memes

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στις “Άγριες Μέλισσες“. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την αδίστακτη πλευρά του Δούκα Σεβαστού εν δράσει. Ο Δούκας συνάντησε τον Σωκράτη για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους. Όμως ο Σεβαστός έχει άλλα σχέδια και βάζει τέλος μια για πάντα. Η σκηνή στην οποία δηλητηριάζει τον Θέμελη σχολιάστηκε εκτενώς στο Twitter.

Ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης κερδίζει τα εύσημα για το υποκριτικό του ταλέντο.

Πρόκειται για μια σκηνή που φέρνει την κάθαρση, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Δούκα να βάφει με αίμα τα ίδια του τα χέρια. Το δηλητήριο είναι ένας τρόπος που συνήθως αποδίδεται στο γυναικείο μυαλό για τις δολοφονίες, αλλά όπως φαίνεται οι σεναριογράφοι ήθελαν έναν αθόρυβο θάνατο για τον άνδρα, ο οποίος βίασε την Ανέτ.

Δείτε τα καλύτερα memes και σχόλια:

Ο Χάρης Σώζος ενσάρκωσε τον Σωκράτη Θέμελη. Ήταν ο μεγαλοτραπεζίτη που μπήκε ξαφνικά στη ζωή των Σεβαστών. Ο Σωκράτης Θέμελης ήταν πάντα φιλόδοξος και χαλαρής ηθικής στις δουλειές του. Ένας άνθρωπος του καλού κόσμου και μπον βιβέρ. Η κόρη του, Δόμνα, αρραβωνιάστηκε τον Κωνσταντή. Αν και ο έρωτάς του για την Δρόσω διέλυσε τον αρραβώνα, αλλά έφερε στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό της Ανέτ και την αλήθεια για την πατρότητα του γιου της Μελέτη. Ο Δούκας θα τον εκτιμήσει στην αρχή, αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν τις μεγάλες διαφορές τους. Το τέλος γράφτηκε χθες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ