Άγριες Μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Επικίνδυνοι έρωτες έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε.

Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της.

Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας,  θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ζωής με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τον παράνομο έρωτά της με τον Κωνσταντή.

«Εγώ (σ.σ. Ζωή Μεγαρίτη) δεν συμφωνώ καθόλου με όλο αυτό (σ.σ. με τον Ακύλα Μεγαρίτη) και έχουμε δυσκολίες και στη συνύπαρξη και οικογενειακές. Είναι μια γυναίκα το 1967 παντρεμένη που έχει παράνομη σχέση. Δεν είμαι μια φοβισμένη, είναι μια δυναμική γυναίκα.

Νομίζω ότι ο Κωνσταντής παραμένει ερωτευμένος με την Δρόσω. Έτσι κι αλλιώς, όλοι μας, όταν έχουμε σχέσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε σε όλες τις σχέσεις μας ερωτευμένοι», λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.