Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του

Απόψε οι “Άγριες Μέλισσες” έρχονται με… άγριες διαθέσεις.

Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό, ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός, όμως, είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδελφό του.

Ο  Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει, όμως, να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει ένα νέο για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 26 Μαΐου Επεισόδιο 120

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό, επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος.

Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε, αλλά τα δυο αδέλφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ