Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο ταράζει τη ζωή του Νικηφόρου

Στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος φαίνεται ότι σκέφτεται να αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή του, μετά το διαζύγιό του με την Ασημίνα.

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή του Νικηφόρου

Μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του, ο Νικηφόρος είναι έξαλλος. Πιστεύει ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Ασημίνας έπαιξε ο Πέτρος. Έτσι, αποφασίζει να τον συναντήσει και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο με τα λεγόμενά του.
Η συνάντηση των δύο αντρών γίνεται γνωστή στην Ασημίνα και το πρώην ζευγάρι έρχεται σε έντονη σύγκρουση ακόμη μία φορά στην γνωστή τηλεοπτική σειρά του ANT1. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock”, το ίδιο βράδυ ο Νικηφόρος έχει στο νυχτερινό κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία. Συγκεκριμένα, συναντάει τη Ρένα που τον γοητεύει και θέλει να την προσεγγίσει. Το ρόλο της Ρένας θα παίξει η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή.
Μελίνα Λεφαντζή

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας, η οποία πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Στη δεξίωση, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους, καθώς η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Παράλληλα, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα.

Και όσο ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα είναι πια αγεφύρωτη, θέλει και εκείνος προχωρήσει στη ζωή του. Συνεπώς, προτείνει στη Ρένα να βγουν ραντεβού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ