Άγριες Μέλισσες: Νέα στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο – Ο γάμος και τα δώρα στην Ελένη – ΦΩΤΟ

Απόψε στις “Άγριες Μέλισσες”θα γίνουμε μάρτυρες στον γάμο του Λάμπρου και της Ελένης. Ο δεύτερος γάμος και για τους δύο. Είναι η ιστορία αγάπης, που πάντα είχε έναν παρασκηνιακό ρόλο από το πρώτο επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα. Ή μήπως όχι; Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα νέα στιγμιότυπα από το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, τόσο από την τελετή, όσο και από τις προετοιμασίες της νύφης και τα δώρα που δέχεται από τους συγχωριανούς της.

Πάντα οι ανατροπές είναι στο παιχνίδι και σίγουρα οι Διαγανιώτες δεν μπορούν να μείνουν για μεγάλο διάστημα ήρεμοι. Το νεόνυμφο ζευγάρι θα απολαύσει τις πρώτες στιγμές της κοινής τους πορείας. Μιας πορείας που πέρασε από 40 κύματα. Υπενθυμίζουμε ότι αγαπιούνται από μικροί. Ο έρωτάς τους όμως έδειχνε καταδικασμένος από την αρχή, καθώς ο δάσκαλος παντρεύτηκε μια άλλη. Στη συνέχεια η ζωή της Ελένης πήρε άλλη τροπή με τον δικό της γάμο με τον γιο του Σεβαστού με στόχο τα χωράφια της, μόλις πέθανε ο πατέρας της. Όμως η ζωή είχε ακόμη πιο περίεργα σχέδια για τις αδελφές Σταμίρη. Μετά τη δολοφονία και στο τέλος την καταδίκη της Ελένης και όσα πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη στη φυλακή, έφτασε η ημέρα να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Την ανθοδέσμη στη νύφη δίνει ο ανιψιός της, ο μικρός Σέργιος, ενώ τον παρακολουθούν οι δύο μητέρες του, η πραγματική και η αδελφή της που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τις παραδόσεις και τα έθιμα που τηρούνταν την εποχή εκείνη και έχουν αρχίσει να εκλίπουν πλέον.

Η Ελένη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, δεν αντέχει και ξεσπά σε κλάματα ενώ ο κουμπάρος αλλάζει στέφανα στο ζευγάρι. Οι αδελφές της είναι στο πλευρό της και παρακολουθούν ευτυχισμένες, όπως και ο Νικηφόρος που στέκεται ένα βήμα πιο πίσω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ