Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Τάκης αντιμέτωποι για τα μάτια της Δρόσως – Ποιος θα την κερδίσει;

Το ειδύλλιο μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως είναι αυτό που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο; Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες. Ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη. Ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να παντρευτεί τη Δόμνα και να απαλλαγεί από τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα; Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή τη σχέση του με τη Δρόσω σε όλο το Διαφάνι, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει;

Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ