Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του Δούκα και της Μυρσίνης στον τρίτο κύκλο

Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν ο Δούκας και η Μυρσίνη στις εξελίξεις και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, σύντομα οι συντελεστές αναμένεται να επιστρέψουν στα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν. Πρόκειται για μια σεζόν εντελώς διαφορετική που σίγουρα θα καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν ή για να πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει για όλες τις εγκληματικές πράξεις που έχουν διαπράξει. Ωστόσο, η μαύρη νύχτα που πέρασε το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες και ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ οδήγησαν το άλλοτε κραταιό και ισχυρό ζευγάρι του κάμπου σε μια προσωπική εξορία στη Λάρισα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς όλοι τους θεωρούν υπεύθυνους για το θάνατο των δύο αγαπημένων τους προσώπων και τους έδιωξαν από το χωριό. Το τελειωτικό χτύπημα όμως τους το έδωσαν τα παιδιά τους, τα οποία τους μίλησαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ο Δούκας για πρώτη φορά αισθάνεται αδύναμος και ανήμπορος να αντιδράσει, γι’ αυτό και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε να συνεχίζει τη διαμονή του στο σπίτι στη Λάρισα. Για πρώτη φορά όμως είναι μόνος του με τη Μυρσίνη. Το σοκ και για τους δύο είναι μεγάλο, αλλά δεν θα τα παρατήσουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK».

Η θλίψη τους για όσα έγιναν θα μετατραπεί σε θέληση, προκειμένου να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να χτίσουν από την αρχή τα πάντα, στις Άγριες Μέλισσες. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως ο Δούκας θα πάψει να νιώθει τύψεις και ενοχές για το τραγικό τέλος των δύο αδελφών του. Κι ενώ προσπαθούν να στήσουν τη ζωή τους στη Λάρισα και δειλά δειλά κάνουν τα πρώτα βήματα να βγουν ξανά στην κοινωνία, ενώ έχουν καταφέρει να αντικρούσουν τις κατηγορίες εις βάρος τους, η χώρα μπαίνει στην περίοδο της χούντας.

Ο Δούκας, ο οποίος δεν είναι ένας προβλέψιμος άνθρωπος, θα προσπαθήσει να επιβιώσει και μέσα από αυτή την κατάσταση και να επωφεληθεί, κυρίως οικονομικά. Σχετικά γρήγορα θα γνωριστεί με τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Διαφάνι. Ωστόσο, επειδή έχει έναν δικό του κώδικα τιμής και δεν ξεχνάει ποτέ όσα έχουν συμβεί, θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με το καθεστώς μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Άλλωστε, πλέον, είναι καπνοβιομήχανος και άφησε για πάντα πίσω τη ζωή στο χωριό και τα χωράφια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ