Άγριες Μέλισσες: Η θυσία του Νέστορα για να σώσει την Ελένη

Αντιμέτωπη ξανά με την κατηγορία του φόνου θα έρθει η Ελένη, όμως, αυτήν τη φορά, ένα πρόσωπο θα θυσιαστεί για να τη σώσει στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στις “Άγριες Μέλισσες”.

Η Ελένη προχωρεί σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες στον Αλέξη Γραμματικό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος στο μαρτύριό τους.

Η καταγγελία της Ελένης φτάνει στα σωστά χέρια, με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπως γράφει η ON Time. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης για όσα πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους στο Διαφάνι. Κι ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος ψάχνουν να βρουν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Μάνου, εκείνος καταφέρνει και βρίσκει κάποια στοιχεία και εμπλέκει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη είναι για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Η Δρόσω και η Ασημίνα παραμερίζουν τις διαφορές τους και στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους.

Είναι ο Νέστορας, όμως, το πρόσωπο, που αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελένη θα μπει και πάλι στη φυλακή για μία υπόθεση που δεν γνώριζε και στην οποία δεν εμπλέκεται και δίνει μια διαφορετική κατάθεση, σύμφωνα με τΗΝ ON Time.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ